Top 10 CMS

 1. WordPress: Het meest populaire en gebruiksvriendelijke C M S, met een groot aantal thema’s, plugins en een actieve gemeenschap.
 2. Joomla!: Een veelzijdig CMS met een brede reeks van functies, waaronder een ingebouwd mediabeheersysteem en ondersteuning voor meertalige websites.
 3. Drupal: Een krachtig en flexibel CMS, met een aantal geavanceerde functies, zoals gebruikersbeheer en toegangscontrole.
 4. Shopify: Een speciaal CMS voor online winkels, met een intuïtieve winkelwagen en betalingsintegratie.
 5. Magento: Een volwaardig e-commerce platform, met uitgebreide functies voor productbeheer, orderbeheer en rapportage.
 6. Wix: Een cloud-based websitebouwer, met een intuïtieve drag-and-drop interface en een groot aantal sjablonen en widgets.
 7. Squarespace: Een populaire websitebouwer, met een aantrekkelijke interface en een reeks geavanceerde functies, waaronder integratie met sociale media en marketingtools.
 8. Weebly: Een eenvoudige websitebouwer, met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface en een reeks sjablonen en widgets.
 9. Ghost: Een moderne blog- en publiceerplatform, met een focus op gebruiksgemak en snelheid.
 10. Concrete5: Een CMS met een eenvoudige drag-and-drop interface, waarmee je eenvoudig inhoud kunt beheren en toevoegen.
  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ben je opzoek naar een nieuwe website of webshop? Of wil je je huidige website aanpassen of onderhouden? Neem contact met mij op.

  Contact

  • info@iwolf.nl
  • 06 131 74 774
  • Utrecht

  Nieuwsbrief

  Registreer je voor de nieuwsbrief
  Volg mij
  © 2024 iWolf alle rechten voorbehouden
  × Chat