IWolf logo goud wit

Top 10 WordPress Builder Plugins

 1. Elementor: Een populaire visuele pagina-bouwer, met een breed scala aan widgets en sjablonen en een drag-and-drop interface.
 2. Divi Builder: De pagina-bouwer van het Divi thema, met een rijke set aan functies en sjablonen.
 3. Beaver Builder: Een visuele pagina-bouwer, met een intuïtieve interface en ondersteuning voor korte codes en widgets.
 4. Visual Composer: Een visuele pagina-bouwer, met een groot aantal sjablonen en widgets en een drag-and-drop interface.
 5. Thrive Architect: Een visuele pagina-bouwer, met een focus op conversie-optimalisatie en integratie met Thrive Themes’ producten.
 6. SiteOrigin Page Builder: Een gratis visuele pagina-bouwer, met een drag-and-drop interface en ondersteuning voor widgets en sjablonen.
 7. WPBakery Page Builder: Een visuele pagina-bouwer, met een groot aantal sjablonen, widgets en opties en integratie met veel WordPress-thema’s.
 8. Oxygen Builder: Een visuele pagina-bouwer, met een focus op prestaties en een eenvoudige en intuïtieve interface.
 9. Brizy: Een jonge en veelbelovende pagina-bouwer, met een moderne interface en ondersteuning voor CSS en JavaScript.
 10. WPForms Page Builder: Een plugin die is geïntegreerd met WPForms, een populaire plugin voor formulieren, waarmee je formulieren op een visuele manier kunt ontwerpen en bouwen.
  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  IWolf logo goud wit
  Ben je opzoek naar een nieuwe website of webshop? Of wil je je huidige website aanpassen of onderhouden? Neem contact met mij op.

  Contact

  • info@iwolf.nl
  • 06 131 74 774
  • Utrecht

  Nieuwsbrief

  Registreer je voor de nieuwsbrief
  Volg mij
  © 2024 iWolf alle rechten voorbehouden
  × Chat