Top 10 Magento Plugins

 1. Magento 2 Marketplace: Een plugin die een marktplaatsfunctionaliteit toevoegt aan je Magento 2 webshop.
 2. Magento 2 Multi Vendor: Een plugin die het mogelijk maakt om meerdere verkopers op één webshop te hebben.
 3. Magento 2 Product Questions: Een plugin die het mogelijk maakt om productvragen van klanten op te nemen op productpagina’s.
 4. Magento 2 One Step Checkout: Een plugin die de checkoutprocedure verkort door alle stappen op één pagina te plaatsen.
 5. Magento 2 SEO Suite Ultimate: Een plugin die je webshop SEO-geoptimaliseerd maakt met onder meer zoekmachinevriendelijke URL’s, meta-beschrijvingen, titels en breadcrumbs.
 6. Magento 2 Social Login: Een plugin die het mogelijk maakt om in te loggen met social media-accounts zoals Facebook en Google.
 7. Magento 2 Gift Card: Een plugin die de mogelijkheid biedt om cadeaubonnen te verkopen en te verzilveren.
 8. Magento 2 SMS Notifications: Een plugin die SMS-berichten stuurt naar klanten bij belangrijke gebeurtenissen, zoals het plaatsen van een bestelling of verzenden van een pakket.
 9. Magento 2 Advanced Reports: Een plugin die uitgebreide rapporten en analyses biedt over je webshop, inclusief verkoopstatistieken, klanten- en productgegevens.
 10. Magento 2 Customer Attributes: Een plugin die het mogelijk maakt om aangepaste klantenattributen te maken, zoals geboortedatum, geslacht of telefoonnummer.

  Misschien vind je dit ook interessant

  © 2023 iWolf Websites & Webhosting. Alle rechten voorbehouden.
  ×

   

  Hallo!

  Klik hier aan met wie u wilt chatten:

  × Chat