Top 10 WordPress Plugins 2023

Wordpress hosting
 1. Yoast SEO: Een uitgebreide wordpress plugin voor zoekmachineoptimalisatie, met onder andere analyses van inhoud, meta-beschrijvingen en zoekwoorden.
 2. Jetpack: Een alles-in-één plugin, met functies zoals beveiliging, prestatie-optimalisatie, back-ups en integratie met sociale media.
 3. Contact Form 7: Een plugin voor het maken van aangepaste contactformulieren, met ondersteuning voor meerdere formulieren en e-mailintegratie.
 4. WooCommerce: Een plugin voor het bouwen van een online winkel, met ondersteuning voor betalingen, verzending en productbeheer.
 5. Gravity Forms: Een veelzijdige plugin voor formulieren, met ondersteuning voor meerdere pagina’s, veldtypen en e-mailintegratie.
 6. Elementor: Een visuele pagina-bouwer, met een drag-and-drop interface en een reeks sjablonen en widgets.
 7. Slider Revolution: Een wordpress plugin voor het maken van animaties en sliders, met ondersteuning voor parallax-effecten, video’s en HTML-inhoud.
 8. WP Super Cache: Een plugin voor prestatie-optimalisatie, waarmee je de laadtijd van je website kunt verbeteren door pagina’s te cachen.
 9. All in One WP Migration: Een plugin voor back-ups en migraties, waarmee je je website eenvoudig naar een nieuwe locatie kunt verplaatsen.
 10. Autoptimize: Een plugin voor prestatie-optimalisatie, waarmee je de grootte van je website kunt verkleinen door HTML, CSS en JavaScript te comprimeren en samen te voegen.

Kijk ook eens naar de top 10 van WordPress thema’s.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ben je opzoek naar een nieuwe website of webshop? Of wil je je huidige website aanpassen of onderhouden? Neem contact met mij op.

  Contact

  • info@iwolf.nl
  • 06 131 74 774
  • Utrecht

  Nieuwsbrief

  Registreer je voor de nieuwsbrief
  Volg mij
  © 2024 iWolf alle rechten voorbehouden
  × Chat