Top 10 WordPress Plugins 2023

 1. Yoast SEO: Een uitgebreide plugin voor zoekmachineoptimalisatie, met onder andere analyses van inhoud, meta-beschrijvingen en zoekwoorden.
 2. Jetpack: Een alles-in-één plugin, met functies zoals beveiliging, prestatie-optimalisatie, back-ups en integratie met sociale media.
 3. Contact Form 7: Een plugin voor het maken van aangepaste contactformulieren, met ondersteuning voor meerdere formulieren en e-mailintegratie.
 4. WooCommerce: Een plugin voor het bouwen van een online winkel, met ondersteuning voor betalingen, verzending en productbeheer.
 5. Gravity Forms: Een veelzijdige plugin voor formulieren, met ondersteuning voor meerdere pagina’s, veldtypen en e-mailintegratie.
 6. Elementor: Een visuele pagina-bouwer, met een drag-and-drop interface en een reeks sjablonen en widgets.
 7. Slider Revolution: Een plugin voor het maken van animaties en sliders, met ondersteuning voor parallax-effecten, video’s en HTML-inhoud.
 8. WP Super Cache: Een plugin voor prestatie-optimalisatie, waarmee je de laadtijd van je website kunt verbeteren door pagina’s te cachen.
 9. All in One WP Migration: Een plugin voor back-ups en migraties, waarmee je je website eenvoudig naar een nieuwe locatie kunt verplaatsen.
 10. Autoptimize: Een plugin voor prestatie-optimalisatie, waarmee je de grootte van je website kunt verkleinen door HTML, CSS en JavaScript te comprimeren en samen te voegen.

  Misschien vind je dit ook interessant

  © 2023 iWolf Websites & Webhosting. Alle rechten voorbehouden.
  ×

   

  Hallo!

  Klik hier aan met wie u wilt chatten:

  × Chat