Tutorial Hoe schrijf je een effectieve “Over ons”-pagina?

Hoe schrijf je een effectieve “Over ons”-pagina?

 1. Identificeer je doel: Bepaal waarom je een “Over ons”-pagina op je website wilt hebben. Wil je laten zien wie je bent en wat je doet? Wil je vertrouwen opbouwen bij bezoekers? Of wil je laten zien waarom ze juist bij jou moeten zijn? Stel deze doelen vast voordat je begint met schrijven.
 2. Bepaal je verhaal: Bedenk wat het verhaal is achter je bedrijf. Hoe is het opgericht en waar komt het vandaan? Wat zijn de passies en waarden van het bedrijf?
 3. Vertel het verhaal van je bedrijf: Schrijf een bondige, maar effectieve beschrijving van je bedrijf en het verhaal achter het bedrijf. Zorg ervoor dat het verhaal aansluit bij je doel en de doelgroep.
 4. Maak het persoonlijk: Laat de bezoekers zien wie er achter het bedrijf zitten. Voeg foto’s en korte biografie├źn toe van de oprichters of belangrijke medewerkers.
 5. Benadruk waarom je uniek bent: Benadruk waarom je bedrijf anders is dan andere bedrijven in dezelfde branche. Wat zijn de specifieke producten of diensten die je aanbiedt? Wat maakt je bedrijf speciaal?
 6. Voeg bewijs toe: Voeg bewijs toe van wat je belooft, zoals klantbeoordelingen of awards. Dit zal helpen om vertrouwen op te bouwen bij de bezoekers.
 7. Maak het leesbaar: Zorg ervoor dat je “Over ons”-pagina makkelijk leesbaar is door gebruik te maken van duidelijke kopjes, bulletpoints en afbeeldingen.
 8. Bewerk en herzie: Bewerk je pagina en herzie hem om er zeker van te zijn dat alles helder, bondig en aansluitend is bij je doelen.

Met deze stappen kun je een effectieve “Over ons”-pagina schrijven die vertrouwen opbouwt bij bezoekers en hen laat zien waarom ze juist bij jou moeten zijn. Onthoud dat het schrijven van een “Over ons”-pagina een belangrijk onderdeel is van de online identiteit van je bedrijf, dus zorg ervoor dat het op de juiste manier gedaan wordt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ben je opzoek naar een nieuwe website of webshop? Of wil je je huidige website aanpassen of onderhouden? Neem contact met mij op.

  Contact

  • info@iwolf.nl
  • 06 131 74 774
  • Utrecht

  Nieuwsbrief

  Registreer je voor de nieuwsbrief
  Volg mij
  ┬ę 2024 iWolf alle rechten voorbehouden
  × Chat